Friday, March 4, 2011

Is Flounder Fish Good For Breast Cancer

cabbage roll stuffed with minced meat dusted in Majorcan and served on mashed potatoes with salted butter

(Plate and tissue Wald)


Good day to all today lunghisismo a title for this recipe rich sapori.Visto that time in my part and 'little forgiving because it's raining cats and dogs and faces can I suggest you wait for this preparation in my opinion and that 's really very special.
I put all the steps to better explain its preparation.
In this recipe I posted a typical Sicilian cheese the ''''Maiorchino . Ripened, typical of eastern Sicily, the town that produces it is called Novara of Sicily and is located in the province di Messina.
Un formaggio dal peso di 10/12  kg solitamente, ottenuto con la lavorazione del latte ovino e caprino. Qui la sua lavorazione e le sue caratteristiche.(Notizie prese dal web)
A questo formaggio e' legato un gioco ed una sagra che risale pensate bene sin dai primi decenni del 600.Consiste nel far rotolare nelle vie del paese ,che ancora conserva le tradizioni e le caratteristiche del 600,questa forma gestita da una squadra di 3 persone,sino ad arrivare alla destinazione sempre rotolando...quindi bisogna essere dei veri esperti e conoscere le pendenze e le caratteristiche delle vie.... ultimamente anche le donne hanno iniziato questa avventura davvero molto particolare.A complete the game dances and tasting of classic macaroni and sausage sauce sprinkled with copious cascade of this delicacy .... even taste of tuma and cheese course.
duty brackets this gastronomic ground of my way to give you the ingredients for this delicacy.
Ingredients for 4 / 6 persons
10 leaves of cabbage, 400 grams of minced meat (I used the horse) black pepper Ariosto, 1 egg, 50 gr of Maiorchino or other grating cheese, bread crumbs, melted cheese into small pieces 4 slices of ham.
Pure:5 Patate bollite ,latte q.b , pepe nero e noce moscata e una noce di burro salato Fattorie Fiandino .
Preparazione:
Lessate per qualche minuto le foglie del cavolo verza,scolatele ed eliminate la parte coriacea del centro,a parte unite le uova al trito di carne ,il maiorchino grattugiato,poco sale, pepe nero e il pangrattato.Sistemate le foglie della verza come un unico strato.

Al centro disponete la carne trita e grattugiate il maiorchino per dare ancora piu' sapore.

Ho aggiunto anche il cotto e il formaggio filante.


 Richiuso il rotolo stringendo bene.

Come sempre mi sono aiutata con la carta forno,prima di chiudere ho aggiunto dei tocchetti di burro salato .
L'ho fatto cuocere in forno for about half an hour at 180 degrees.
will soon 'cooked remove the wax paper and allow to cool a little bit before cutting it into slices and serve with your sauce.
Meanwhile, prepare the pure '. Peel the potatoes and mash and grind into a puree in a saucepan, add the coconut milk and salted butter Farms Fiandino . spiced with a sprinkling of nutmeg before serving I added a sprinkling of black pepper.
A really tasty dish that I recommend you to warm a winter day and enjoy a dish like the one I propose today!

* This recipe is part of raccolta''Sapori Regional Ariosto




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