Thursday, March 10, 2011

Sample Letter To Priest For Marriage

the Mediterranean to the table .... linguine with pate 'amberjack and ....



Hello my friends today, Friday, 'the long awaited weekend and' come and we hope that these days there solegggiate Tengan well together.
Today in my table a proposal Sicilian, well then you are being Sicilian myself I could not tell you about a small company dedicated to the manufacture of canned fish and vegetable products such as the famous tomato Pachino IGP made rigorasamente hand. Company Campisi was born in a small fishing village in the province of Siracusa and more 'precisely Marzamemi, among them a large production of marine products Tuna, Amberjack, Grouper, Anchovies, and their derivatives .... , Mullet, and Suppizzata mosciame, products always used in seafood and fortunately thanks to these preserves, it is spreading in the kitchens of all of us, so they can enjoy and enrich our dishes.
Salvatore Campisi leading the 5th generation of handcrafted products of tuna, mullet, mullet etc., is passionately a queste lavorazioni artigianali,considerato il conoscitore dei 33° sapori del Tonno e di antiche lavorazioni artigianali ormai scomparse si rifiuta di lavorare tonni della mattanza ma solo tonni pescati all'amo per il rispetto del rapporto''Uomo Natura''
Ringrazio l'Azienda Campisi che gentilmente mi ha fornito di questi particolarissimi prodotti del Mediterrano e di cui sono stata rapita sin dal primo assaggio..e  invito tutti voi a visitare il sito se nella vostra tavola volete tutto il profumo e la migliore selezione del Mediterraneo.
Questa la mia proposta di oggi.
Semplice e gustoso questo primo dish containing the famous sweet cherry tomatoes from Pachino semi-dry (a goodness'!!!!) the delicate flavor of the pate 'of curls and a final note of my chili a little Calabrian soft piquant Sauce.
Ingredients for 4:
1vasetto of pate 'of Amberjack in olive oil, a dozen semi dried tomatoes oil Pachino, Campisi , a sprig of parsley, spring onions 2 red chillies little ones, olio.Linguine.
Preparation:
Bake the dough in the meantime in un tegame mettete a dorare la cipollina ,aggiungete i pomodorini di Pachino e saltateli aggiungete per ultimo il Pate' di Ricciola,sistemate di sale e solo per ultimo aggiungete i peperoncini.Scolate la pasta la dente e saltatela insieme al sughetto.
Servitela aggiungendo un ciuffetto di prezzemolo fresco.

                                  ( dishes, fabrics, glasses Wald)
This is my proposal for a simple first course from all the Mediterranean flavors!
nice day and the next proposal with the products Campisi.
Hello!

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