Wednesday, February 16, 2011

Cruisy Spots Sacramento

Plumcake chocolate Dark, greek yoghurt and apricots

; ; (Tissue and saucers Wald)

Buondì that bad day today, threatening clouds and a drizzle tengon company continues there in a while ... but 'the sun will' peek in my house ... magic? no .. my children ??!!!!
Today he returns to the dessert in my kitchen .. pulmcake a luscious than inside it has the softness and the squsitezza Noberasco apricots in sweet and savory preparations all can give.
Ingredients:
farina00 330 g, 200 g sugar, 3 medium eggs, 150 ml of greek yogurt, 150 gr di burro,150 gr di cioccolato fondente,1 bustina di lievito. Albicocche Noberasco
Preparazione:
Sciogliete a bagnomaria il burro e il cioccolato fondente insieme,a parte lavorate zucchero e uova,unite il composto di burro e cioccolato,lo yogurt greco e infine la farina con i lievito.Versate il composto in una teglia da plumcake e aggiungete una decina di albicocche Noberasco tagliate a pezzetti.Infornate e lasciate cuocere in forno a 180° per 25 minuti circa.Sempre prova stecchino!!
Fate intiepidire e servite.
Perfetta a merenda,ideale per una golosa coccola serale.....a voi la scelta..
Kisses and good day

* With this recipe to participate Contest''La Chocolate Factory''by Crisanya , expires March 31 part .. too!

* and Contest Natalia''Plumcake from sweet to salty fried''blog''Fusilli expires March 31 .. partecipèa too

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