Tuesday, February 15, 2011

How Many South Of The Border Signs

Margaret c'anciova muddica atturrata

how long my Mom does not enter my blog to update it. Yet now the recipes I've accumulated a nice little ... the problem is finding the time to download photos, upload them to blogspot and write the recipe!! Meanwhile I have also returned to work and I need to get used to the schedules and daily routine different! Anyway, 'nuff said, I leave for a few days a delicious typical Sicilian recipe that you cook with a key ingredient for us, "the tomato extract. I discussed already here and so I will not repeat . If you are lucky enough to find it loose in the deli too well in your region, or you can replace it with canned di latta


Ingredienti per quattro: estratto di pomodoro 200 grammi, uno spicchio di aglio, due filetti di acciuga, acqua q.b. e una manciata di passoline e pinoli. Pan grattato e olio extravergine d'oliva
Procedimento: Scaldare in un tegame con un paio di cucchiai di olio l'aglio e sciogliere l'acciuga a fiamma moderata (se no schizza da per tutto). Unire l'estratto di pomodoro e aggiungere acqua fino a fare diventare un sugo semi liquido e leggermente denso. Aggiungere passoline e pinoli. Fare cucinare a fiamma moderata per circa mezz'ora fino a diventare il sugo denso denso. Aggiustate di sale e pepe. In una padella scaldate un cucchiaio d'olio e fate dorare due cucchiai di pan grattato a testa. Deve diventare a nice brown color. Apart from you cook pasta daisy format, the rich on both sides

Drain the pasta, season with the sauce and sprinkle the anciova muddica atturrata (obviously the toasted bread crumbs)

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